recenze

Duck Doom Deluxe

Duck Doom Deluxe

Doom si odskočil na kachny? Zřejmě se mu tam zalíbilo natolik, že si šel zalovit podruhé. A samozřejmě, neopomněl dotáhnout svůj arzenál, stylovou grafiku a říznou hudbu. Troufáte si, nebo stáhnete ocasy a a půjdete si zapařit Duka?
Moudří si jistě vzpomínají, že podobnou gamesku s téměř shodným názvem jsme zde již měli. A mají pravdu, jejich mozkovny je projednou nezklamaly. Duck Doom zde již jednou skutečně byl, tak proč jej znovu taháme na světlo dungeonu?

Předně kvůli toho slovíčka Deluxe v názvu, které slibuje něco navíc. V tomhle případě se jedná o vylepšenou hratelnost, která je způsobená ztížením úrovní. V praxi to vypadá tak, že kachny létají rychleji a nejraději pryč od vašich kulek, raket či plazmových výbojů, čímž jsme nakousli největší novinku - rozšíření klasického Doomovského arzenálu o BFG 9000. Dostanete ji až po značné námaze, navíc má jen jeden jediný náboj, na druhou stranu nikdy nemine; jedná se o jakousi naváděnou atomovku, které žádná kachna neunikne.

Další změny doznal především hudební doprovod, který se rozezní vždy při úspěšně dokončené úrovni. Grafik, až na pár detailů, zůstala při starém - ale narovinu, DDD se nemá v tomhle ohledu zač stydět. Je to trochu retro, ale hezké. Jdete si zalovit s námi? Nezapomeňte na raketomet!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

tomami1 | 27.03.08 v 09:41

Bomba hra. Bude druhej díl?

Martin | 21.02.08 v 19:02

počítá se tam


galerie

Duck Doom Deluxe Duck Doom Deluxe Duck Doom Deluxe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce