recenze

Underworlds Evil

Underworlds Evil

Střílej. Střílej! Postupuj rychle za tou šipkou do dalšího levelu. A znovu - střílej, postupuj za šipkou. Pozor na tu obludu. Sejmi ji. Ta se pěkně rozplácla. Ale pojď pojď. Ještě kus cesty ti chybí. Uff, konečně. Další level! Střílej, střílej!
Ano je to tak. Underworlds Evil je opravdu jenom o střílení a postupu směrem, kam ukazuje šipka. Po proklouznutí do dalšího levelu vás čeká to stejné. Akorát je více nepřátel a jsou i rychlejší. Protivníci vypadají dosti podivně. Připomínali mi přerostlou mořskou havěť střílející koule a chrlící oheň. Taky se tam mihne nějaký ten humanoid - snadný cíl. Vy, jako osamocený voják máte pistolku, která se čas od času na chvíli vylepší na brokovnici. Také se na ploše objeví tu a tam granát a po jeho sebrání se celá obrazovka vyčistí. Bohužel tohle je vše. Level co level je to pořád stejné. Ano, střídá se barva podkladu a je více obludek, ale to mi připadá málo.

Grafika je průměrná, hudba trochu lepší. Potěší možnost zapsání skóre na internet. Přesto mi Underworlds Evil připadá celkem odfláknutý. Nuda, šeď, otrava... Na druhou stranu je to ideální hra na vybití vzteku, proto je hodnocení relativně vysoké!

Hra obsahuje Ad-Ware, ale pokud budete klikat pouze na ikonu se hrou, tak by neměl být problém.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

AdaDanjermond | 23.01.07 v 06:20

Uz ten perex mi zvedl hladinu adrenalinu. A tlak.


galerie

Underworlds Evil Underworlds Evil Underworlds Evil Underworlds Evil