recenze

Mario vs Mario 4

Mario vs Mario 4

A zase ten Mario! Jako by ho nebylo všude dost! Ba ne, nebylo! Maria nikdy není dost! Dnešní arkáda není tak úplně klasicky Marioidní, neboť co screen to level, tedy neuvidíme žádná scrollující pozadí. A je to super hratelné, takže neváhejme a vzhůru skákat!
Mario, zase ten malý zatracený "dělňas"! Samozřejmě jen vtipkuji. Bez něj by herní scéna nebyla taková, jakou ji dnes známe.

Dnešní klon s názvem Mario vs Mario 4 je graficky velmi povedený, hratelný a motivační. Oprostím se od popisování již stokráte popsaných banalit a soustředím se na různé herní módy, kterými gameska oplývá opravdu ve množství vrchovatém. Pod každým módem se navíc skrývá kupa různých originálních map, což je prostě super. Prvním módem v Single playeru je Tutorial (což nemusím rozebírat), dále je tu Time attack, což je sběr barevných mincí v určeném časovém horizontu. Dalším je Coin Run, což je bohapusté posbírání všech mincí bez jakéhokoliv limitu.

Reach the Score znamená, že jakmile posbíráme mince v hodnotě 50 bodů, máme vyhráno. Story Mode je stejný, jako Coin Run, který navíc obsahuje malý příběh před vlastní hrou. Při módu Eggcatch nám z nebe padají vajíčka, po kterých skáčeme do nepřístupných míst pro mince. Jakmile dosáhneme 50 bodů, je vymalováno. Mód Course It je připraven pro námi vytvořené mapy v přiloženém editoru. No a druhá část zvaná Multiplayer obsahuje také kupu rozličných typů her, jako například Cooperative, Coin Drops, Jumpin a další.

Uff! Jak je vidět, Mario vs Mario 4 je namakaná a vypilovaná hra, která jen čeká na to, až ji seberete a spustíte na svém compu. A navíc je prima.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Veronika | 22.03.06 v 09:27

Chci si stáhnout maria na e-meil.

Zer0PoInT | 20.03.06 v 21:06

Jedine co by som snad vytkol su tie mini bugy ktore trochu zneprijemnuju hratelnost hry, ale inak celkom fajn.


galerie

Mario vs Mario 4 Mario vs Mario 4 Mario vs Mario 4 Mario vs Mario 4 Mario vs Mario 4

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce