recenze

Defender of Grim

Defender of Grim

Máte chuť si zastřílet? Pokud ano, tak budete muset počítat s tím, že času je málo, stejně tak munice, která se v této hře na každém rohu rozhodně neválí. A přitom na ochranu bezmocných Grimů byste potřebovali všechnu munici armádu Spojených Států.
Pokud si myslíte, že jsem vás v perexu tahal za nos, tak jste na omylu, ale pojďme po pořádku. Vžíváte se do role vesmírného hrdiny, který na vzdálené planetě objevil nový živočišný druh a pojmenoval ho Grimové. Bohužel, na planetě je spousta tvorů, kteří chcou naše grimíky sežrat, a tak hrdinovi nezbývá nic jiného, než popadnout zbraň a pustit se do boje o přežití těchto stvoření.

Podle tvůrců je DoG nedohratelný a já jim musím dát jedině za pravdu. Nejsou zde žádné úrovně, pouze zelený plac, na kterém je ohrádka s vašimi svěřenci. Vy máte na zádech menšíá raketu, která vám umožňuje létat a tím se i rychleji přesunovat. Z nebe sem tam spadne pakl munice do jedné z pěti zbraní, kterou se bráníte proti nájezdům vetřelců. Od kulometu se přes bomby a štíty dostanete až k ničivému paprsku, který smete vše živé z obrazovky. Máte palebnou sílu, spoustu nepřátel a málo munice. Nechť vyhraje ten nejlepší...

Technické zpracování není kdovíjak skvělé, přesto se se svým obědem podruhé nesetkáte. DoG je vcelku hratelná hříčka, která hlavně zpočátku zabaví. Později už bohužel ztrácí dech, a tak se budete muset porozhlídnout po nějaké lepší gamesce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

gugu | 27.06.07 v 16:13

to trochu prehnyly ja mam primeni grim


galerie

Defender of Grim Defender of Grim Defender of Grim