recenze

Switcher

Switcher

Po delší době jsem si opět vzal na paškál jednu netypickou logickou hříčku. O co konkrétně jde vám nastíním až v recenzi, ale teď jen řeknu - dopravování kuliček do cíle nikdy nebylo těžší a zábavnější.
Většinou se v úvodním odstavci rozkecávám více než by bylo vhodné, ale dneska nic takového neočekávejte, neboť toho máme ještě dost na práci. Takže here we go!

Vaším úkolem je dostat malou kuličku ze startu do cíle. Nic těžkého říkate si. Opak je ovšem jako vždy pravdou a to díky několika faktům. Tím prvním je, že kulička se pohybuje pouze vertikálně a horizontálně a i tento pohyb těžko ovlivníte. Většinou udávají směr políčka se šipkou nasměrovanou na jednu ze čtyř světových stran. Jakmile vypustíte kouli do hry, nezastaví ji nic, krom prázdného pole, na kterém také můžete ovlivnit její směr. Ale pozor, malá chybka, špatně určíte směr a koule se vám zakutálí a vy musíte začít znova. Navíc na vás tlačí neúprosná časomíra, a tak se musíte rozhodovat rychle a především správně. Sem tam se vám do cesty postaví i překážky tváčicí se nenápadně, ale na poslední chvíli se změní na černou díru a vaší kuličku pohltí. Občas taky musíte najít klíč k východu z kola. A to je jen špička ledovce, každým okamžikem bude jen přituhovat!

Technické zpracování není nijak výborné, přesto plně dostačujicí pro tento žánr her. Ostatně úkolem této hry není držet vás v údivu díky své grafice, ale řádně vám protáhnout mozkové závity pomocí své obtížnosti. Tak co? Myslí vám to i přes prázdniny?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

JaJ | 20.07.06 v 07:26

no řeknu vám že mě to docela bavilo ale asi jen 10minut.ale za vyzkoušení ano....stáhněte.zkuste.vymažte


galerie

Switcher Switcher Switcher