recenze

Earth Force

Earth Force

Vesmírní stříleči a střílečky! Kdesi v hlubinách internetu nalezena byla hra Earth Force, kterážto si nadmíru zaslouží vaši pozornost! Promázněte své klouby, ošetřete palubní děla, aktivujte antigravitační bomby a vzhůru do boje!
Bomba. Tak tohle mne napadlo při hraní dnešního kousku Earth Force. Na první pohled jednoduchá akční střílečka, ve které ovládáme, jak jinak, raketu vyzbrojenou lasery, raketami a bůh ví čím ještě.

Autoři si se vším detailně pohráli a předložili nám na zlatém podnosu super-super-super arkádu, která nenechá naše pařanské zvířecí instinkty na chvíli vydechnout. Hovořit v detailu o scénáři v tomto typu her opravdu není nutné (zabij vše, co se pohybuje, dřív, než to zabije tebe), takže pojďme rovnou k hodnocení. Grafika je superlativní a mnohé profesionální týmy prodávající své hry za mrzký peníz by se tady mohly v klidu něco přiučit. Hudba duní z reproduktorů v rytmu našich kanónů a zvuky střel a výbuch se přelévají zleva doprava jako vlnění tsunami. Naši drazí nepřátelé se nám v lepším případě pletou jen do cesty, v horším na nás střílejí (a to zatraceně přesně) a v tom úplně nejhorším nám před čumák kladou galaktické miny, které ničí vše v okruhu našeho screenu. A to jsem ještě do výčtu nezapočítal finální Bossy a průletové Mini-Bossy.

Wow! Nejen ten, kdo roní herní slzu nad faktem, že kvalitních stříleček typu Raptor ubylo, dnes při hraní Earth Force dojde herní nirvány. Věřím, že i současným pařanům se to bude určitě líbit. Howgh.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Robin | 11.12.05 v 13:17

Zatím hrána chvíli,na tu velikost prima

vitek | 09.10.05 v 11:24

nevím

Silvík | 30.09.05 v 12:53

Dobrý!!!!!!!!!


galerie

Earth Force Earth Force Earth Force Earth Force Earth Force