recenze

Space Shitters Arena

Space Shitters Arena

Máte rádi pořádnou akci? Je libo pořádnou palebnou sílu a řečiště krve? Pak je tato hra určena právě pro vás. Postavte se do arény a pohlédněte svým nepřátelům zpříma do očí.
Hra pochází z dílny francouzského autora Patrice Cervellina, jehož dílkem je například gameska Follow Da Leader. Odehrává se na různých planetách, které tvoří tzv. arény, v nichž se střetáváte se svými protihráči.

Hned na začátku můžete hrát jen za jedinou postavu a cestovat pouze na Zem. Na planetách se můžete utkat až s osmi nepřáteli. Za každé zranění protivníka se vám připočítávají kredity, díky kterým se vám odemykají další postavy, které žijí na jiné planetě než je Země a vy na ně tak můžete cestovat. Hra prakticky spočívá v tom nahrát co největší počet kreditů, ale již po nahrání jednoho tisíce se vám spustí vítězné intro.

Na výběr máte celkem z pěti zbraní, jako je například plamenomet, kulomet nebo granátomet. Každá zbraň má dva druhy útoku: primární a sekundární. Sekundární útok je vždy silnější, ale také ubírá mnohem více munice. Munici nemáte hned na začátku hry ve všech zbraních, musíte ji nejprve nasbírat v podobě malých krabiček válejících se po aréně a přitom každá je do nějaké jiné zbraně.

Hra má velmi dobré grafické prostředí i hudební doprovod, ovšem některé zvuky opravdu lezou na nervy, obzvláště pokud vám na pozadí hudby začne kvičet prase a ne a ne přestat. Na druhou stranu je to dobrý důvod ho sejmout. Rozhodně by jste tuto hru neměli přehlédnout a určitě si ji zahrát, v žádném případě nebudete litovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Rammstein | 27.08.06 v 14:26

Hezka pičoviná!!!


galerie

Space Shitters Arena Space Shitters Arena

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce