recenze

Zelda Oni Link Begins

Zelda Oni Link Begins

A je tu další dobrodružství Linka, který má rád zelenou barvu, své temné „nemrtvé“ alter ego, běhání po různých stráních a bludištích a francouzský jazyk. Pokud ne, tak se mu v této hře moc dařit nebude. A vám jakbysmet.
Plošinovka s poměrně slušnou hratelností a porcí zábavy. Jenže…

Zelená kamizolka, ale myslivec to není. Je to známí hrdina se špičatýma ušima, který opět bude muset rozlousknout nejeden problém. Ovládáte Linka, s kterým prozkoumáváte všelijaká zákoutí a lokace tohoto světa. Ve chvíli, kdy nevládnete zbraní, musíte nepřátele nějak oběhnout nebo je chytře zablokovat do okolního prostředí. Jakmile narazíte na truhlu, neváhejte ji otevřít (mezerníkem) a stejně tak rozbíjejte ostatní předměty („C“), neboť občas se v nich dá najít život či krystal. Proč všechno toto bláznění? Víte, já bych se i dobře u hry bavil, kdyby nebyla ve francouzštině. Občas nějaké slůvko pochytit lze, ale k tomu, abyste cíleně věděli kudy, kam a proč jít, musíte tento jazyk zvládat. Já to zkoušel a opravdu nevím, proč se z Linka najednou stalo cosi šedobílého v noční košili, co vypadalo dosti děsivě a zle.

Hra na první pohled dobrá, ale kdo neumí francouzský jazyk, je odsouzen k tápání. Na druhou stranu pokud je mezi vámi někdo, kdo stejně příběhy a jakékoli informace nečte, tomu bude cizí jazyk ukraden a hru si s chutí zahraje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

pavla | 05.05.13 v 09:00

mam to na mobilu


galerie

Zelda Oni Link Begins Zelda Oni Link Begins Zelda Oni Link Begins Zelda Oni Link Begins