recenze

Color Attack

Color Attack

Asi jste netušili, jak mohou být nebezpečné obyčejné barevné koule malé raketce pohybující se vesmírem. Dnešní hra vám to bude názorně demonstrovat. Zajímavá vesmírná střílečka z německé produkce čeká jen na vás.
Němečtí vývojáři nás již dlouhá léta zásobují neskutečně velkým množstvím vesmírných stříleček podobně jako asijští tvůrci. Německý XLM Software stojící za hrami jako Crazy Gravity, Mad Robots či Dr. Harrison se k nim připojil již před řadou let gameskou známou pod názvem Color Attack a od té doby vydal již několik jejích verzí, které se od sebe téměř neliší. Jen řeší a záplatují některé programové chyby, které náhodný hráč jen málokdy a stěží postřehne.

V Color Attack budete ovládat vesmírné plavidlo, které ohrožují nepřátelské barevné kouloidní potvory - nebo nazvěme je rovnou - koule. Tyto koule přilétávají z horní části obrazovky, různě se pohybují a postupně se přibližují k vám, neumí střílet, ale občas se srážce s nimi nevyhnete. Vaším úkolem je střelbou zlikvidovat určité množství koulí (nepřátel). Povede-li se vám to, postupujete do další úrovně, kde se proti vám postaví ještě horší barevné koule a jejich počet určený k zlikvidování bude zase o něco vyšší. A to celé se opakuje pořád dokola až do zblbnutí. Gameska není žádným zázrakem, je to taková běžná sharewarovka, kterých je internet přeplněný. Přesto je ale poměrně slušně hratelná i na slabších PC sestavách (já ji kdysi hrával na P166 s 16 MB RAM a Windows 95), takže pokud máte třeba na chalupě nebo u babičky slabší PC, je pro vás Color Attack zajímavou alternativou jak strávit čas u svého nenadupaného PC šrotu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Color Attack Color Attack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce