recenze

Mean Two-Fisted Biomech

Mean Two-Fisted Biomech

Mean Two-Fisted Biomech je jakýsi 2D retro remake zajímavé hry od Psygnosis z půlky devadesátých let jménem Codename: Tenka. Hra se odehrává při pohledu z ptačí perspektivy a hned na úvod bych předeslal, že se jedná o dosti povedený herní kousek, který stojí alespoň za vyzkoušení, v lepším případě pak za dohrání. Gamesa nabízí 6 různých herních epizod, řadu zbraní i nepřátel, ale hlavně spousty a spousty zábavy s hlavním hrdinou stojícím proti masám zabijáků.
Na začátku hry vás potěší povedené intro, po něm si pak můžete zvolit herní epizodu a jde se na věc - tedy na hraní. V roztodivných prostředích, budovách či skladech na vás čeká plno různých zabijáků a vy musíte přežít jejich útoky. V lepším případě pak musíte tyto zabijáky oddělat. Cestou můžete sbírat různé zbraně, které při svém bloudění naleznete, a následně je smíte použít na svou obranu (či na útok). A nepůjde jen o střelné zbraně, ale i různé chemikálie či nože, které vrháte proti již zmíněným zabijákům. Ti ovšem jimi mohou také disponovat. Pokud někoho z protivníků zabijete, můžete získat i jejich zbraň, pokud ji seberete. Mezi zbraněmi, které máte u sebe, můžete přepínat, ovšem většina zbraní je omezena municí a tak musíte sledovat i počet střel a trošičku jimi šetřit. Je také nutné často vymýšlet, jak na přesilu vyzrát (podobně jako u legendárních Commandos). Je tu možné se skrývat za různé objekty či zdi, takže vás nepřátelé nevidí a vy je smíte oddělat třeba pěkně zezadu, je-li libo.
Hra s vámi občas komunikuje pomocí obrazovky v pravém dolním rohu herního okna, takže nebudete při svém boji úplně osamoceni. Ve hře potěší poměrně jednoduchá grafika, připomínající hry z devadesátých let, ale hlavně vysoká hratelnost, pro níž bych hru doporučil všem hráčům, kteří mají podobné pařby v oblibě. Ale vlastně i všem ostatním.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:08

snad povedená hra


galerie

Mean Two-Fisted Biomech Mean Two-Fisted Biomech Mean Two-Fisted Biomech Mean Two-Fisted Biomech Mean Two-Fisted Biomech

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce