recenze

Furry 2

Furry 2

Každý z nás od hraní her očekává určitou formu zábavy. V případě titulu Furry 2 si příjdou na své všichni, kteří dávají přednost přímočaré akci před formami relaxačními a kteří nejdříve střílejí a teprve pak sledují úbytek zdraví a počet zbývajících kulek v pistoli.
I takový, ne zrovna prototyp akčního hrdiny, to dokáže pěkně rozjet. Sami nakonec uznáte, že na malý míček docela slušná akce.

S pěti počátečními životy a malou pistolkou se toho dá prožít opravdu hodně. Při procházení jednotlivými úrovněmi narazíte na nejednu ošemetnou situaci. A tak dojde na takové akce jako je skákání přes mnohé plošinky a svištící střely, plavání a především střílení do zle vyhlížejících černých balónků. Ztratit život je velice jednoduché, a to hlavně v boji s nepřáteli a s bossy. Naštěstí shromažďování hojně se vyskytujících červených diamantů vede k jeho navrácení. Nalezené modré diamanty pak slouží jako kontrolní místa, od nichž v případě smrti budete pokračovat.

Hra má povedenou grafiku, při níž si jistě vzpomenete na staré vyhlášené gamesky a s hudbou rovněž žádné problémy. Příznivce žánru by před stažením nemělo nic zastavit :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Furry 2 Furry 2