recenze

Gem Ball

Gem Ball

Arkanoidů už jsem viděl nespočet. Gem Ball je ale jedním z toho lepšího, co vám svět remaků arkanoidu může nabídnout. Všechno ve hře je na výbornou a hratelnost této pařby je vyšší , než byla u jejího osmibitového prapředka. Gem Ball je zpracován do příjemného 3D aranžmá. Čeká na vás 150 levelů a nespočet inovací, bonusů, grafických efektů v 12-ti různých 3D lokacích.
Jedním z největších klenotů mezi arkanoidy, které jsem v posledním půlroce viděl, byla a je hra od URSE Games nazvaná Gem Ball. Tato gameska je šířena pod hlavičkou většího softwarového institutu - a to - Alawar Games.

Alawar Games stojí za řadou arkádových, logických, akčních i jiných gamesek. Obrovskou mírou pak tato značka přispěla do světa remaků arkanoidů nemalým množstvím her napodobujících původní Arkanoid a Breakout známý z dob osmibitů. Jedním z těchto arkanoid-remaků je pak i mnou zde dnes prezentovaný Gem Ball.

Přiznám se, že arkanoidy jsou moje asi nejoblíbenější hry a tak jich ročně zhlédnu nespočet. Gem Ball je ale opravdu jedním z toho nejlepšího, co se aktuálně mezi remaky této klasiky vyskytuje a jsem rád, že se mi dostal pod ruku.

Zvuky, hudba, grafika, hratelnost, ovládání, efekty - vše na výbornou. Je na vás připravena řada inovačních prvků, které v jiných podobných gameskách nenajdete (jako například otáčející se šipka, která míček po doteku odhodí směrem, jímž ukazuje). Na zdemolování čeká neuvěřitelných 150 levelů, dva herní módy (arcade a adventure), 12 různých 3D lokací a podobně.

Vše je stvořeno v příjemném 3D aranžmá a je to perfektně animované... Prostě a jednoduše - Gem Ball je hra jedna báseň, kterou musíte vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Halir_2007 | 19.11.07 v 23:56

DOBRÁ ZÁBAVA I GRAFIKA S EFEKTY

gyneco | 21.09.07 v 20:42

Proč to sem strkáte znova, když to nedávno bylo ve freeware verzi? A žádný vylepšení v tom není.

miras1 | 17.09.07 v 22:49

Já měl všechny a dával sem je v průměru v 8 ráno takže šance tu je.

Daniel | 17.09.07 v 18:47

fůůůj shareware, my chceme freeware

Bafusa | 17.09.07 v 15:40

mně se tenhle problém asi netýká, první dva dny v srpnu jsem byl mimo dosah, ale pak už jsem poctivě hledal kody :-))))

Bafusa | 17.09.07 v 15:38

tady spíše pujde o problém, vybrat podle nějakého systému deset z těch, kteří dosáhli 62 bodů, asi jich budou desítky

Marian | 17.09.07 v 14:47

Hovořil jsem s Hynkem, který data o soutěži doluje z databáze a mělo by to být hotovo brzy (nemohu dát přesný termín). Vím, že čekáme všichni už velmi dlouho, ale vzhledem k tomu, že Hynek, na je kterém vyhodnocení plně závislé, musel v minulých týdnech řešit jeden velký problém s mnohem větší prioritou mimo náš web (kdybystě vědeli o co jde, pochopili byste), požádal bych všechny soutěžící o trpělivost. Věřte mi, nemá to nic společného s tím, že by to nešlo rychleji nebo že bychom to nechtěli urychlit, ale je to opravdu o problému, který musel být vyřešen dříve. Buďte trpěliví prosím, vyhodnocení bude (hry od CD-Project mám připraveny v šuplíku, jen musíme dostat ven těch 10 vítězů).

miras1 | 17.09.07 v 14:20

A jeste neco vím ze to je offtopic ale kdy uz bude vyhodnocena ta soutez???

miras1 | 17.09.07 v 14:19

Souhlasim s tebou Mariane i kdyby jen hodina tak je to narez.

Marian | 17.09.07 v 13:09

Už to tady bylo mnohokrát řečeno - pokud je nějaká - byť shareware hra - velmi kvalitní, pak ji zrecenzujeme. Toto je přesně ten případ.

PEtr Vokurka | 17.09.07 v 08:56

Proc davate shareware hru na strance o free hrach?


galerie

Gem Ball Gem Ball Gem Ball Gem Ball Gem Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce