recenze

Dig McDug

Dig McDug

Klon legendární hry Dig Dug od Atari, která vznikla v roce 1982. Tento remake přináší moderní herní zpracování i řadu inovací. 30 levelů a rozličná témata jsou připraveny k vašemu pobavení.
Dig McDug je remake legendární hry Dig Dug od herního gigantu Atari, která vznikla v roce 1982 a objevila se snad na všech platformách, které byly v té době dostupné - od Atari, přes ZX Spectrum až třeba po C64.

Dig McDug však přináší nejen mnohem lepší zpracování, ale především nespočet inovací. Asi základním kladem hry je její vysoká hratelnost. V gamesce budete ovládat jakési malé podzemní jezdítko, které si bude prokopávat tunely skrze všudepřítomnou zeminu a za úkol bude mít, dostat se do dalšího levelu. Jeho cesty mu budou znejpříjemňovat bytosti schované v tomto podzemí, ty vás honí po cestách, co pomocí svého jezdítka vytvoříte a nesmíte se jimi nechat chytit. Na štěstí po nepřátelích ale můžete střílet a tak je likvidovat. Jenže každou další střelu máte k dispozici až po nějakém čase od vypálení té předchozí a tak vám nezbývá nic jiného, než před nepřáteli utíkat. Inteligence těchto bytostí je ale často poměrně vysoká a tak si vás jsou schopni vzájemně nahnat do pasti, z níž už není úniku. Pokud se všech těchto nepřátel zbavíte, pokračujete do dalšího a složitějšího levelu.

Dig McDug disponuje skvělou grafikou, zvuky a hlavně 40 minutami originální hudby - vždyť hra je vydávána pod hlavičkou Alawar Games, kteří to s hrami prostě umí. A navíc se můžete kromě skvělé hratelnosti těšit také na 30 levelů s rozličnými tématy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Dig McDug Dig McDug Dig McDug Dig McDug Dig McDug

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce