recenze

Hockey Showdown

Hockey Showdown

Hokejové nájezdy rozhodují zápasy. Jak se vy dokážete vypořádat se sérií nájezdů? Strhnete vítězství na svou stranu? Tři herní módy vám dají zábavu na dlouhou dobu.
Ve hře si vyzkoušíte jak pozici útočníka, tak post brankáře. Při sérii tří nájezdů musíte vstřelit více gólů než váš soupeř.
Jízda na branku probíhá nakláněním displeje do stran a střílíte švihem po dotykovém displeji. Nutno podotknut, že tato disciplína není vůbec snadná. Střílet vysoko a navíc přesně do branky je poměrně náročné a bude vás to stát nějaké ty nervy. Na druhou stranu není problém vyhrávat zápasy i střelami po zemi, jen to nevypadá tak efektně.
Následuje změna pohledu a jste v brance. Zde musíte také sunutím lapačky po displeji chytit puk. Umělá inteligence také střílí po zemi a dokáže i minout, takže odchytat zápas se dá solidně i bez inkasovaného gólu.
Jak hokejky, tak lapačky můžete vylepšovat, respektive odemykat nové. Peníze na ně získáváte v rámci tří herních režimů. Sezónu včetně play-off můžete hrát off-line, exhibice a turnaj vyžaduje připojení k síti. Vše v solidní 3D grafice a z pohledu první osoby. Je tu možnost určité sociální složky skrze pozvání vašich přátel do hry a následné hraní proti nim.
Zajímavý herní kousek, který by ovšem nutně potřeboval zjednodušit koncept míření a střelby. Když toto ale překonáte, bude to pro vás velmi zábavná hra.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

assaly

assaly | 04.07.16 v 08:16

goool

HAL

HAL | 21.09.15 v 11:23

trošku složitější ovládání

DoDoTom68

DoDoTom68 | 07.06.14 v 09:23

horšia streľba , ale dá sa hrať©


galerie

Hockey Showdown Hockey Showdown Hockey Showdown Hockey Showdown Hockey Showdown

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce