recenze

Transworld Endless Skater

Transworld Endless Skater

Naskočte na prkno a předveďte ty nejlepší triky. Povedená skejtová hra, ve které se osvědčí vaše hbité prsty.
Po výběru první postavy a prostředí vstupujete na trať. Způsob jízdy a předvádění triků je zcela uzpůsoben dotykovému displeji. Displej je rozdělen na 4 zóny, přičemž každá z nich má vlastní funkci – pohyb, grind, flipy a graby. Pomocí směru prstu pak děláte konkrétní trik. Vaše prstíky se při sérii triků pěkně zapotí.
Každá postava má vlastní sadu misí, které postupně plníte a získáváte finance na upgrade vlastností nebo odemknutí nových triků. Každá jízda je omezena časovým limitem, během něhož musíte zvládnout pokud možno všechny questy, jako například nahrát určitý počet bodů, udělat nějaké trikové kombo apod.
V rozletu vás brzdí právě finance. Ono odemknout další jezdce (potažmo mise) a nová prostředí chce už pěkně naspořený balík a budete si muset počkat nebo hrát opravdu skvěle. Kvalitní zpracování a fajn náplň se hře rozhodně upřít nedá. Jedna z nejlepších skateboardových her na Google Play zdarma.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Transworld Endless Skater Transworld Endless Skater Transworld Endless Skater Transworld Endless Skater Transworld Endless Skater

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce