recenze

Which

Which

Tma houstne, napětí stoupá, nikde nikdo… tady něco nehraje. Jak je tato hra krátká, tak je tajemná a především temná. Potloukat se po místnostech není zas tak těžké. V čem je tedy ten háček? Zjistíte při hraní samotném.
Bloudit po domě v naprosté tmě je hloupý nápad, zvláště jste-li povahy bojácné. V této hříčce však nemáte na vybranou. Dokážete se v tomto příbytku orientovat a dobrat se k východu? Toužíte-li zase jednou vyzkoušet nějaké originální dílko, máte možnost.

Všude je tma, ticho, zamčené dveře a několik místností. Nevíte nic, nemáte nic, ale chcete pryč. Tak do toho. V slušně vymodelovaném 3D prostředí se pohybujete v pohledu první osoby. Toto, plus všudypřítomná tíseň smíchaná s nejistotou, vytváří strašidelný podklad. Já vám v tomto směru samozřejmě nic neprozradím a už nic nenaznačím. Sami si musíte najít cestu a ponořit do atmosféry hry. Prozkoumejte každé zákoutí, jestli se tam něco neskrývá.

Titul vám nabízí tři možnosti vzhledem k výkonu vašeho počítače, takže si zahraje většina uživatelů. Ač je hra krátká, budete se dobře bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Which Which Which

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce