recenze

Flick Shoot 2

Flick Shoot 2

Pokračování fotbalové hry, ve které opět otestujete kvalitu vašich přímých kopů. Tentokrát však i v rámci multiplayeru a se spoustou misí.
3D sportovní fotbalová hra, ve které máte k dispozici několik herních režimů, zásobárnu misí a také multiplayer. Herní režimy nepředstavují nic originálního. Máte tu přímé kopy na čas, s trefováním bonusů, hrou na body nebo bez toho, aniž byste minuli branku.
Mnohem zajímavější je oddíl s jednotlivými misemi, kde musíte nahrát daný počet bodů, trefit se do určitých míst, dát gól o tyčku apod. Za to získáváte peníze a zkušenosti, za což si můžete koupit nové dresy, míče a vylepšit brankáře.
Hlavním tahákem je pak multiplayer. Při hře po síti musíte během časového limitu nahrát více bodů než soupeř. To znamená trefovat bodově nejlepší místa, tvořit komba a samozřejmě nemíjet branku.
Hra má velmi intuitivní ovládání a velmi rychle dostanete do ruky ten správný grif pro vymetání růžku branky. Pěkná grafika, vysoká hratelnost a bohatý obsah, který vás zabaví na dlouhou dobu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Flick Shoot 2 Flick Shoot 2 Flick Shoot 2 Flick Shoot 2 Flick Shoot 2 Flick Shoot 2