recenze

Enemy Strike

Enemy Strike

Masivní emzácká invaze zasáhla Zemi, ale ještě zbývá jedna naděje – vy. Jakožto elitní voják budete v několika herních módech bránit město a snažit se poslat tu vesmírnou verbeš zpátky hluboko do kosmu.
First-Person střílečka, která běží na enginu Unity. Vybrat si můžete vždy z několika misí, které jsou rozděleny do různých módů – eliminace všech nepřátel, přežít po určitý čas, ubránit bojovou linii nebo třeba skosit snipery.
Pokud jde o hratelnost, je třeba říct, že se po lokacích nepohybujete, ale stojíte za bariérou, která vás dokáže i ochránit, a z ní míříte a kosíte zástupy nepřátel. Postupně síla nepřátel stoupá, a tak musíte nakupovat a upgradovat zbraně. K dispozici je jich hned 15, ale je třeba se k nim prostřílet. Proto za každou misi získáváte zkušenosti a také peníze. Nechybí ani další výbava, jako helmy, brnění či speciální gear věcičky. Dále jste odměňováni také zlatem, nicméně pro větší množství si musíte zaplatit reálnými penězi.
Díky tomu, že se nemusíte pohybovat, se lze plně koncentrovat na míření a včasné skrývání, dobíjení a snažit se přežít.
Sečteno a podtrženo. Střílečka z pohledu první osoby, ve které vás čeká 250 misí, 15 zbraní a spousta vojenského vybavení. Velmi dobře hratelné, povedené a celkově zábavné na dloooouhou dobu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

radek | 27.04.13 v 08:17

ahoj


galerie

Enemy Strike Enemy Strike Enemy Strike Enemy Strike Enemy Strike

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce