recenze

Playman Winter Games

Playman Winter Games

Zima už je pryč, ale maník Playman má pro vás hned několik zimních disciplín, které si můžete vyzkoušet jak proti umělé inteligenci, tak proti vašim přátelům v turnaji. Sportovní hra pro váš postřeh, rychlost a přesnou ruku.
Sportovec každým coulem Playman již před dlouhou dobou zavítal na naše mobilní telefony, ale teď se objevuje i pro zařízení s OS Android, a to zdarma.
Kolekce zimních her vám představuje pět sportů – biatlon, běh na lyžích, rychlobruslení, snowboard a freestyle lyžování – přičemž v každé disciplíně musíte perfektně zvládnout princip ovládání. Ten je na jednu stranu velice jednoduchý co do pochopení, ale pro dokonalou jízdu je už nutno velmi dobře skloubit rychlost a postřeh. Mačkání různých tlačítek, správná délka držení nebo hledání šipek, to vše vás solidně zabaví.

Aby toho nebylo málo, kromě jednotlivých disciplín si můžete střihnout i turnaj, a to rovnou proti vašim kamarádům. V nastavení určíte počet závodníků a každému se pak zvlášť počítá čas.
Není moc co vytknout, ani co řešit. Snad jen šipkové kurzory u střelby při biatlonu by mohly být větší a citlivější, ale jinak mi nic nebránilo ve výborném požitku při hraní této hry.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Amálie | 19.01.16 v 14:46

Super hra

HAL

HAL | 21.09.15 v 11:24

pro mě nic moc


galerie

Playman Winter Games Playman Winter Games Playman Winter Games Playman Winter Games

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce