recenze

Hockey Nations: Shoot-out

Hockey Nations: Shoot-out

Vyzkoušejte si hokejové nájezdy a vyhrajte celý šampionát. Tato dovednostní disciplína vás překvapí slušnou grafikou a porcí zábavy. Tak předveďte vaši přesnou mušku.
Udržte nervy na uzdě a rozjeďte se proti gólmanovi soupeřova týmu, dejte více branek než soupeř a postupte dále. Pěkně zpracované nájezdy.
Hra vám nabízí dva herní módy – jednotlivou sérii shoot-outů a turnaj. Na výběr máte ze slušné škály mezinárodních týmů, včetně České republiky. Počet nájezdů a obtížnost si vyberete a jde se na věc. Pohyb zajišťuje virtuální pad v levé části obrazovky, střelbu a zrychlení zase v pravé. Překvapivě se to ovládá dobře, i když by mi nevadilo nižší umístění pohybové páčky.
Vstřelení gólu je těžší vzhledem k fázi turnaje i soupeři, takže budete muset trochu toho umění předvést, a to i pokud jde o chytání pokusů protivníka.
Dobrá hra, u které ovšem poněkud kolísá technická podpora. Na některých přístrojích se dočkáte nemilého zjištění, že grafika „jaksi nefunguje“. Černobílé obrysy čehosi jsou nehratelné (např. HTC Wildfire), ale pokud vaše zařízení bude podporováno, užijete si nejen slušnou hratelnost, ale také grafiku.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

HAL

HAL | 22.09.15 v 11:27

jen nájezdy?


galerie

Hockey Nations: Shoot-out