recenze

Little Things® Forever

Little Things® Forever

Odreagovačka pro příležitostné hráče všech věkových skupin, která procvičí vaši pozornost, ale i trpělivost. Dokážete najít určené objekty v neskutečné záplavě dalších objektů?
Tato hledačka předmětů je něčím zvláštní. Možná je to tou vizuální stránkou, která je prostě kouzelná a nabídne vám klidnou a lákavou zábavu. A o co jde? Na hrací ploše máte za úkol najít konkrétní předměty. Jednou je hledáte v časovém limitu, podruhé zase máte předem určený seznam. Vtípek je v tom, že ona hrací plocha je tvořena brutálním počtem věciček nejrůznějších tvarů i barev, takže oči na šťopkách a klídek. Tento aspekt – stovky předmětů tvoří jeden velký předmět, v rámci kterého hledáte – vás dostane a doslova vtáhne do hry. Za každý level získáváte dílek skládanky, která pak na konci tvoří další minihru.
Jednoduchý princip doplňuje skvělé zpracování. Plochu lze dostatečně přiblížit i oddálit, vše se ovládá velmi snadno dotykem či skrze zobrazené záložky. A v případě zákysu a hrozící frustrace nechybí možnost „hint“, která vám některý z předmětu velmi pozvolna přiblíží. Sekundárním důsledkem hry může být i procvičení anglických slovíček a jejich výslovnosti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

anonimka :) | 09.02.13 v 21:12

nemám slov !

anonim :) | 09.02.13 v 21:12

neám slov!


galerie

Little Things® Forever Little Things® Forever Little Things® Forever

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce