recenze

Flick Kick Football Legends

Flick Kick Football Legends

Originálně pojatý fotbal. Vrhněte se do kolotoče zápasů, přesně miřte, objevujte speciální pohyby a hlavně dávejte góly. Staňte se šampionem v této parádně návykové gamese.
Během zápasu byl zabit váš trenér. Ten se však vrací v podobě ducha a pomáhá vám přes trnitou cestu k titulu šampiona. Manažerská rozhodnutí, tvoření soupisky, ale také přímo dění na hřišti máte doslova pod palcem.
S vašim týmem začínáte v nejnižší lize a postupně se v rámci příběhu musíte vypracovat až na vrchol. Nejzajímavější je průběh zápasů. Z pohledu první osoby před sebou vždy vidíte herní situaci, kdy musíte buď přihrát, nebo vystřelit. Směr a intenzitu určujete „švihem“ prstu po displeji a v kombinaci se speciálními vlastnostmi hráčů získáváte také zkušenosti, peníze, zpomalujete čas (při bránění útoků soupeře) nebo dáváte faleš. Současně běží čas, takže se musíte i rychle rozhodovat, jak a kam vystřelíte.
Zkušenosti vylepšují vaše hráče a peníze slouží k nákupu balíčků s hráči. Podstatné je dát do sestavy ty se speciální schopností.
Postupem do vyšších lig se obtížnost zvyšuje. Hra je vysoce návyková a zábavná. Je to zkrátka jiný fotbal, ale i s chybkami. Kromě relativně velké obtížnosti (místy člověku tečou nervy a některé situace snad přesnou přihrávkou vyřešit nejdou) je to aspekt energie, která je třeba na zápasy. Vzhledem k tomu, jak se budete bavit, se doplňuje pomalu. Dále je tu otravná reklama takřka po každém poločase.
Titul má také velký potenciál do budoucna, kdy by měla být k dispozici možnost hrát proti vašim kamarádům.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 19.01.15 v 07:07

obout kopačky a může se jít na věc :)


galerie

Flick Kick Football Legends Flick Kick Football Legends Flick Kick Football Legends Flick Kick Football Legends Flick Kick Football Legends Flick Kick Football Legends Flick Kick Football Legends