recenze

Billionaire.

Billionaire.

Vydělávejte peníze, rozšiřujte byznys a staňte se nejbohatším člověkem na světě. V této jednoduché hříčce budete sbírat tisícovky mrknutím oka.
Ve hře začínáte s malým rychlým občerstvením, ale postupně, jak zvyšujete hodnotu svého ekonomického impéria, odemykáte nové budovy, zvyšujete zisky a prachy se na vás valí v takovém tempu, že v podstatě můžete neustále sbírat zisky a šetřit na nové a lepší stavby.
No… a to je v podstatě celé. Pomocí ťukání na displej sbíráte peníze, vylepšujete budovy a stavíte další. A přesto to má něco do sebe (nejspíš to, že jde o peníze…). Hra je velmi návyková díky své jednoduchosti a možnosti jen občasného hraní. Zkrátka jen zapnete, shrábnete mraky peněz, možná něco postavíte a na chvilku je zase hotovo. Jen si dávejte pozor na kvalitu budov – některé jsou tak trochu nelegální a představují hrozbu, která je udávaná v procentech. A tak se může stát, že na nějakou tu hodinku skončíte v base a nemůžete vybírat peníze, čímž přicházíte o zisk. Další kouzlo tkví v tom, pokud budete soupeřit s přáteli o co největší balík peněz. Hezká, relaxační a naprosto nenáročná zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 16:40

1

hajzlos

hajzlos | 01.01.16 v 21:18

nic moc se tu neděje


galerie

Billionaire. Billionaire. Billionaire.