recenze

Football Mafia

Football Mafia

Podplácejte hráče, rozhodčí prezidenta… zkrátka všechny ve fotbalovém světě. Korupční incident, který otřásl fotbalovým sportovním světem, je hlavním tématem této jednoduché hříčky pro mobilní telefony s Androidem.
Ve hře se stanete hlavním tahounem korupce, ale k tomu, abyste uplatili také fotbalový šampionát, se budete muset dostat postupně. Začínáte uplácením podavačů míčů, ale za nasbírané peníze se velmi rychle dostanete do vyšších pater úplatkářského byznysu. Na to využíváte nastřádané penízky z konta z předchozí činnosti, ale je potřeba dávat pozor na dlouhé prsty FBI. Ta se v nečekaných chvílích objevuje na obrazovce na libovolném řádku. Pokud vás chytne ve chvíli, kdy zvyšujete zisky uplácením dalších osob (čím víc lidí v dané oblasti „najmete“, tím větší máte zisk), putujete k výslechu. Z toho se můžete vyplatit, ale o daný byznys a příjmy z něho přijdete.
Při střádání penízků můžete buď klikat jako šílení, nebo se podívat na reklamu a získat na několik hodit automatický sběr. Jednoduchý princip, ale má to své kouzlo. Za necelé dva dny občasného hraní už máte šampionát v kapse. Pak už bohužel hra ztrácí jakýkoli smysl a nedočkáte se ani nějakého zakončení, což je škoda.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Lily Aver | 16.05.20 v 09:21

Gaming is the best and the most important gift in the world. On this principle free robux generator- https://freerobuxgenerators.org/ are here to make you entertain with the best gaming currency generation ways which make you generate the robux currency online with most of the sources and a robux hack is also provided to you to use in the game. This will also redeem the robux currency from the best robux platform in this world- https://getfreerobux.us/.

Dominik Wet | 21.07.15 v 09:00

Weslycz: určitě, děláme, co můžeme, ale když nám třeba do fóra nahodíš nějaké kousky, na které jsi narazil, podíváme se na to. Víš jak, Android her je několikanásobně víc než redaktorů :DD, tak to chce svůj čas no...

Weslycz

Weslycz | 21.07.15 v 08:03

chtelo by to recenzovat i nejake novejsi herni pecky na android... .)


galerie

Football Mafia Football Mafia Football Mafia Football Mafia