recenze

Dungeon Quest

Dungeon Quest

Akční RPG, ve kterém s čarodějem vyrážíte na fantastickou a bojovou cestu. Spousta nepřátel, lootu a zbraní se speciálními efekty.
Co si takhle zablbnout s čarodějem, rozsekat s ním stovky nepřátel a bosse, upgradovat a procházet se po rozmanitých prostředích? Titul z RPG žánru je tu, a tak putujete po dungeonech a likvidujete nepřátele takřka na každém kroku. Z bohatého lootu získáváte silnější zbraně, které si vybíráte z inventáře. Vaše zbraň se liší i dalšími vlastnostmi, například způsobují otravu, zamrznutí či spálení nepřátel. Tyto speciální efekty fungují jen na určitý typ, a proto je dobré mít v záloze vícero výbavy a dle situace ji měnit.
Tempo je pěkně svižné a první minuty si budete zvykat na ovládání složené z pohybu a míření střelby. Není to ovšem nic hrozného a za chvíli budete brázdit lokacemi jako zkušený Gandalf. Nechybí zisk zkušeností a upgrade vlastností, jako jsou síla nebo životy. Peníze slouží na nákup či přímé oživení. Ze začátku to vypadá jako nic moc, ale pak vás hra chytne a začne brutálně bavit. V současnosti je hra ve fázi beta, nicméně autoři slibují finální verzi do dvou měsíců a nový obsah. Tak uvidíme.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:12

text příspěvku


galerie

Dungeon Quest Dungeon Quest Dungeon Quest Dungeon Quest Dungeon Quest Dungeon Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce