recenze

Team Awsome Free

Team Awsome Free

Staňte se ohromným superhrdinou, dělejte ohromující dobré skutky a užívejte vaše ohromné schopnosti. Co také jiného čekat od skupinky, která si dala název Awsome Team.
Radioaktivní pavouci nelezou po stromech, a tak se z vás superhrdina stane tak, že vás zavalí obří vesmírný krystal. Nu, proč ne? Za ten kostým v pastelových barvách a rozsévání dobra to stojí.
Hra je založena na principu přímočarého běhu. Pohyb se odehrává automaticky, přičemž vy ovládáte pouhou výšku. Kupodivu je to poměrně zábavné. S postavičkou můžete létat, padat, skákat přes plošinky a vyhýbat se různým překážkám. S tím souvisí úkoly v každé úrovni. Ke všem těm skokům se připojují další objekty, které musíte zasáhnout, a to hned několikrát.
Díky různorodému prostředí to naštěstí nezačíná hned působit fádně, i když v principu je to to samé zadání. Cesta je dále lemována mincemi, za které můžete upgradovat nějakou tu vlastnost nebo odemknout nový herní charakter.
Tento typ her musí mít samozřejmě solidní tempo, krom toho nechybí ani souboje s bossy a všechno je vyvedeno v solidní 3D grafice s dobře naváděnou kamerou a v komiksovém stylu.
Jednoduché ovládání, ničitelné a pěkně vymodelované prostředí, souboje s bossy a rozmanité herní pozadí a objekty si užijete ve 40 misích a 120 questech.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Team Awsome Free Team Awsome Free Team Awsome Free Team Awsome Free Team Awsome Free Team Awsome Free Team Awsome Free