recenze

Rakker and the Sinking Cities

Rakker and the Sinking Cities

O malé, roztomilé králíčky, které chováme doma, bychom se měli starat s velkou péčí. Nikdy totiž nevíme, kdy se nám naši domácí mazlíčkové budou chtít pomstít. Za jejich plánem přesunout světové metropole pod zemskou kůru stojí pouze jeden králík.
A protože lidstvo nad těmito incidenty bezvýsledně tápe, v rouše králičím vstupujete na scénu vy a neočekává se od vás nic jiného než úspěch.

Cesta je ovšem dlouhá, nebezpečná a dlážděna mnoha úkoly pro jiné obyvatele této společnosti. Svou misi začínáte v temné noře, kde žijete se svými druhy. Postupně se dostanete až do samotného pekla ke konečnému zúčtování. Nejenom že budete muset překonat velké množství nástrah jako propasti, ostny, masožravky, ale také to vytmavit posluhovačům pekelných sil. Různého poskakování si tedy užijete víc než dost. Některá místa jsou dosti nebezpečná, takže jejich překonání není zrovna nejjednodušší a ani životů nemáte právě na rozdávání.

Přestože se mi hra nezdá právě dvakrát dlouhá, dokáže zabavit díky své hratelnosti a náročnosti. I grafika je hezká a pozadu nezůstávají ani zvuky a hudba.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Rakker and the Sinking Cities Rakker and the Sinking Cities Rakker and the Sinking Cities Rakker and the Sinking Cities