recenze

Zombie Smasher

Zombie Smasher

Zombíci se noří a vy je budete muset včas zlikvidovat. Nachystejte si hbité prstíky a vrhněte se do masakrování a chytrého používání power-upů.
Máte tři životy na to, abyste v každém levelu odrazili celý nápor zombíků nejrůznějšího druhu. Jejich rozmanitost stoupá a dojde také na civilisty, kterých se nesmíte dotknout. A to je ta hlavní náplň této rychlé gamesy – zběsile „típat“ trousící se nepřátele, aby neprošli na druhou stranu. No, trousící se… pěkně rychle si to ty potvory pochodují a někdy je to až k zbláznění.
Obtížnost je dle mého hlavním záporem hry. Domnívám se, že bez power-upů se zkrátka dál dostat nejde. Tak si člověk nakoupí power-upy, ne? Ano, ale výhradně za skutečné peníze.
Máte-li pevné nervy, brutální postřeh a menší displej, na kterém vám nic neuteče, může to být hra pro vás. Pro majitele masivnějších kousků s větší úhlopříčkou displeje to bude zlo. Držet v rukách přístroj a do toho opravdu v brutálním tempu správně a přesně makat na displeji je o zdravý rozum.
Power-upů máte do začátku jen malé množství a další si nejspíš nedopřejete. Trochu se obávám, že je tak strategie „kup a dostaneš se dál“ nastavena schválně.

(pozn. všechny screeny jsou převzaty z Google Play)

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Zombie Smasher Zombie Smasher Zombie Smasher

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce