recenze

Vertical Cliff

Vertical Cliff

Sešplhejte ze skály dolů v této originální a zábavné mobilní hře, ve které otestujete vaši rychlost i postřeh. Jednoduché ovládání, povedená zábava.
Na začátku hry si vyberete postavu (muž nebo žena) a projdete tutoriálem, ve kterém se naučíte základy. V podstatě jde o to, že musíte „tapat“ na displej a ve správný okamžik prst pustit. Pohyb ze skály dolů totiž funguje tak, že na ukazateli vyberete místo, kam se následným skokem dostanete. Poté se na zobrazeném kruhu snažíte trefit vyznačený kruh. Celý tento proces musíte ale zvládat velice rychle a navíc přesně. Pokud se netrefíte, poškodíte lano a můžete spadnout. Pokud zase budete moc pomalí, nevyhnete se padajícím kamenům, útočícím ptákům nebo bleskům.
Navíc skalní masiv klouže a vaše lano ztrácí pevnost každým okamžikem, takže se musíte dostat na zem dostatečně rychlým tempem. Cestou dolů dále sbíráte peníze a plníte nejrůznější mise. Za ty získáváte hvězdičky na odemknutí nových úrovní a vylepšujete postavu, například po stránce lepšího lana nebo delších skoků. Fajn zábava v povedené grafice.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Vertical Cliff Vertical Cliff Vertical Cliff Vertical Cliff Vertical Cliff Vertical Cliff

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce