recenze

Dragon Ball Z vs Bleach

Dragon Ball Z vs Bleach

V této bojovce se střetnou opět dva světy, které lze jednoduše odvodit již ze samotného názvu hry. Máte už vybraného svého oblíbence, se kterým se vrhnete do neutuchajícího boje na život a na smrt? Další MUGEN mlátička je tu pro vás.
Není nic lepšího, než se odreagovat u nějaké podobné hry, kdy nasadíte tempo kopanců a už se to řeže hlava nehlava, dokud nevzejde vítěz.

Na úvod nás přivítá poměrně známé menu, v němž se nacházejí klasické herní módy. Arcade pro jednoho hráče je následován variantou i pro vašeho kamaráda a to jak sólo, tak i v týmu.

Následuje výběr postavy, který mě trochu zaskočil. Upřímně se přiznám, že druhá skupinka bojovníků mi neříká ani zbla, a tak jsem se uchýlil k poněkud známějším „dragonballzeťákům“. U některých bojovníků můžete měnit jejich varianty šipkami nahoru a dolů, spektrum charakterů je tedy větší, než by se na první pohled mohlo zdát.

Pak již následuje boj na dvě vítězství. K dispozici máte jednoduché kopy i údery, přičemž jejich kombinací lze docílit pěkného comba i speciálního útoku. Skutečně se na to hezky dívá, obzvlášť, když se to podaří vám :-). V podstatě vám na to stačí mačkat šest kláves (q, w, e, a, s, d) bez většího zvyku, abyste soupeře porazili. To považuji za plus, protože se nekoná žádná větší frustrace ze složitého osvojování pohybů.

Celkově je to jedna z těch lepších her v tomto enginu, takže rozhodně doporučuji všem příznivcům bojovek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Dragon Ball Z vs Bleach Dragon Ball Z vs Bleach Dragon Ball Z vs Bleach Dragon Ball Z vs Bleach Dragon Ball Z vs Bleach