recenze

Thor: Lord of Storms

Thor: Lord of Storms

Akční hra, ve které musíte přetlačit soupeře, jak jinak než silou. Produkujte vojáky, vylepšujte vaši postavu a postavte se početné přesile nepřítele. Kdo vyhraje? Ten, který lépe využije nabízené možnosti.
Na začátku hry máte na výběr z trojice hrdinů, se kterým se pak vrhnete do víru bojů. V každém levelu jde v podstatě o to samé – odrazit nápor nepřítele a porazit ho. Na hrací ploše tak dochází k přímému střetu několika bojových jednotek. Abyste zvítězili, musíte za doplňující se manu produkovat vaše bojové jednotky a současně se vrhnout sami do boje s vaší postavou. Postupem ve hře odemykáte nové vojáky i bojové objekty, kouzla a nechybí ani potiony s nějakou tou speciální schopností. Ty si lze koupit pouze za mikrotransakční platidlo. Vše ostatní si však můžete vylepšit za získané peníze. Ať už se jedná o vaši postavu, nebo o vaše jednotky, je toho dost, do čeho můžete investovat. A že to bude potřeba.

Jednoduché ovládání a možnosti odemykání a upgradu dělají z titulu zábavnou hru na dlouhou dobu, byť se herní náplň časem může jevit jako stereotypní.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Thor: Lord of Storms Thor: Lord of Storms Thor: Lord of Storms

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce