recenze

Guns'n'Glory WW2

Guns'n'Glory WW2

Pojetí války u HandyGames je zkrátka parádní. Připravte se na pořádnou bitvu. Strategie, rychlé rozhodování a početné a pestré vojsko vám pomůže k vítězství.
Nejdříve jsem očekával slušně vypadající variaci na Tower Defense hru. Ne snad, že by tyto principy nebyly užity, ale titul je tak perfektně propracovaný a s bohatým obsahem, že se to s kdejakou kvalitní TD nedá srovnávat. To vše navíc se skvělou hratelností.
Na úvod si budete moci vybrat stranu, za kterou chcete bojovat, a pak už vstupujete na první bojiště. Další lokace odemykáte za nasbírané hvězdy, což v praxi znamená ubránit vaše budovy před nájezdy hord vojáků.
A jsme u té Tower Defense náplně. Po cestičce si to v časových intervalech mašírují zástupy vojnclů, které strategicky rozmístěnými jednotkami likvidujete. Za to získáváte peníze na stavbu posil. Jednotek je vícero druhů a jejich efektivita se různí. Bohatou složku upgradů si dopřejete po zvládnutí všech „wavů“, kdy nasbírané mince investujete do lepších vlastností vojáků či budov. Souboje, respektive bránění, vás naprosto pohltí, a to díky spoustě drobných detailů. V první řadě to celé moc hezky vypadá, dále se můžete těšit na hlášky vojáků i parádní audio. Jednoduchou orientaci na mapě umožňuje oddálení. No jo, v Handy Games zkrátka nejsou žádní nazdárci a opět předvádějí svoji kvalitu v plné síle. Snad jen delší čas na přípravu jednotek by bodnul.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

NADĚJE

NADĚJE | 14.02.15 v 08:17

Vstupujete do jedné z válečných zon, svým kulkám udejte ten správný ton :)


galerie

Guns'n'Glory WW2 Guns'n'Glory WW2 Guns'n'Glory WW2 Guns'n'Glory WW2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce