recenze

Kill Shot

Kill Shot

Jste členem speciální vojenské jednotky a jste vycvičeni v přesné střelbě na vzdálené cíle. Zvládnete roli snipera napříč množstvím nejrůznějších misí?
Z pohledu první osoby máte v každé misi za úkol sejmout určitý počet nepřátel. Kromě přesné mušky musíte být také dost rychlí, neboť vojáci reagují na vaši střelbu. Přesná trefa vyvolá reakci okolí a ostatní nepřátelé se dají na útěk nebo se začnou krýt za okolní objekty. Při střelbě samozřejmě musíte dávat pozor na civilisty.
Při vlastní střelbě máte k dispozici primární i sekundární zbraň. Sniperka se hodí na přesné zásahy na dálku, ostatní zbraně zase slouží ke kosení nepřátel při jejich snaze o útěk. Nechybí samozřejmě zaměřovač a další vychytávky. Zbraně si vylepšujete za peníze a odemknete tím náročnější levely.
Pokud jde o herní mise, k dispozici máte několik herních módu. Kromě primárního jsou zde i speciální mise s konkrétní zbraní, časově omezené apod.
Vše je vyvedeno v parádní detailní 3D grafice a požitek ze střelby umocňuje efekt zpomalení času a vy si tak vychutnáte finální zásah do lebky nepřítele. Počet her je omezen doplňující herní energií, ale nejedná se o nic hrozného. Kill Shot je povedená akční hra.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Kill Shot Kill Shot Kill Shot Kill Shot Kill Shot Kill Shot

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce