recenze

Rumble

Rumble

Jdete si v poklidu pralesem na rande a z vášnivého mlácení kyjem se vyklube záchranná akce vaší milované, která byla unesena. A že to bude nějaké dobrodružství. Postupně se totiž naskáčete, nachodíte, ale budete i plavat a létat.
Milovaná ženština byla unesena a na vás je, abyste přes různá pravěká zákoutí a geologické útvary získali milou zpět.

Ovládat budete jednoho pračlovíčka a ve stylu starých hříček budete chodit a mlátit všechno kolem, skákat na všechno kolem a sbírat… všechno kolem. Jak na souši, tak ve vodě či vzdušném prostoru. Na konci každého většího úseku, který rozeznáte při postupování na mapě, vás čeká boss, například v podobě dinosaura.
Buďte opatrní na každého nepřítele. Máte tři možnosti zásahu, než ztratíte život. Vzhledem k tomu, že si po každém levelu můžete hru uložit („enter“ na obrazovce mapy), není dobré ledabyle ztrácet životy. Jak už jsem řekl, bossové jsou už o něco tvrdší oříšky. Váš kyj se bude ohánět zatraceně často.
Také nesmí chybět poskakování všeho druhu. Plošinky, můstky, „odšprncávátka“, to všechno známe, ale do tohoto typu her to zkrátka patří.
Samozřejmě budete také sbírat hordy různých tokenů. Bez nich by to taky nebylo ono, viďte?

Nakonec je tu grafika, která skvěle podtrhuje atmosféru hry. Rumble je hra, která jakoby vypadla ze šablony starých, klasických, hopsačkových her. A nutno podotknout, že to je dílko nesmírně povedené. Vstupte do dob dávno minulých, v tomto případě až do pravěku, a zachraňte vaši milou. V cestě vám bude stát spousta překážek a nepřátel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Rumble Rumble Rumble