recenze

Dead Effect

Dead Effect

FPS střílečka, ve které budete na lodi plné nepřátelských zombíků a nebezpečný virus je všude kolem. Jestli jste radši neměli zůstat v hibernaci. Toto bude boj o život.
Kompletně free hra, ve které se z pohledu první osoby ocitáte na vesmírné lodi. A jak už to tak bývá, experiment se nepovedl a celá posádka se změnila na obludné zombíky. Ani vy na tom nejste nejlíp. „Zombievirus“ působí i na vás, a tak se musíte pohnout do dalších částí vesmírné laboratoře. No a hádejte, kdo vás čeká na chodbách.
Velmi pohodlně a pěkně řešené ovládání vám umožní pohyb, střelbu, dokonce i rychlé otočení. K dispozici máte primární i sekundární zbraně, přičemž další si kupujete za nasbírané peníze.
Samotná hra vypadá fantasticky. Zombíci vypadají dobře, a to i z bližšího pohledu. K tělu byste si je však pustit neměli, jinak velmi rychle skončíte v kaluži krve.
Parádní atmosféra, dabing i různé úkoly (nakažení virem má funkci bullet time), které vás zavedou do různých místností, jsou velkými plusy hry. Na druhou stranu by mohla být lépe vyvážená obtížnost. Stačí, aby vám došly náboje, a nepřežijete. Zombíci sice působí, jako kdyby měli „kymácivou virózu“, ale nejsou žádní tupani. Například střelba je přivolá i z velké vzdálenosti a mají tendence najednou vyskočit, čímž vás zabijí i při plném zdraví. Checkpointy nejsou a opakovat celé úrovně je mnohdy únavné. Takže pozor a stále plný zásobník. Celkově luxusní záležitost, něco mezi Dead Space a Mass Effect.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Martin | 17.11.13 v 13:34

super hra doporucuji


galerie

Dead Effect Dead Effect Dead Effect Dead Effect Dead Effect Dead Effect