článek

#24 Nášup HTML5 a 3D her

#24 Nášup HTML5 a 3D her

Dobrodružná akční hra, kde musíte nepozorovaným způsobem pomoci vězni se proplížit mezi bachaři. Hlavním úkolem je, abyste se dostali do žlutého obdélníku. Tato a další hry v nášupu!
Fugitive Shift
Dobrodružná akční hra, kde musíte nepozorovaným způsobem pomoci vězni se proplížit mezi bachaři. Hlavním úkolem je, abyste se dostali do žlutého obdélníku. Pokud se vám to podaří, tak se v naprostém pořádku dostanete dále. Najděte způsob, jak se vyhnout veškerým policistům. Pokud vás spatří, tak máte pár sekund na to, abyste se skryli. V případě, že se vám to nepodaří, tak se stane to, že vás zabijí. Využívejte speciální schopnosti a proměňujte různé objekty. Je to útěk z vězení, tak ať se vám podaří.

Zahrajte si Fugitive Shift hru

HTML5 hra Bike Blast
Naskočte na své BMXko a projeďte přes frekventovanou silnici. Vyberte si hráče, za kterého budete hrát.
K dispozici budete mít chlapce nebo dívku. Skákejte, vyhýbejte se a dosáhněte vítězství. Vyhněte se však veškerému nebezpečí. Cílem je se dostat co nejdále to bude možné a dostat se tak přes veškeré překážky, které v této gamese jsou. Později si nakupte nové věci a vylepšete si své kolo. Dokončujte každodenní mise. Teď záleží jen na vás, kam se dostanete.

Zahrajte si Bike Blast

HTML5 hra Disney Drop Zone
K dispozici je několik mini her, které si můžete zahrát. Odemkněte si svůj vysněný svět v Disney a předveďte své schopnosti naplno. Graficky je hra velmi dobře vytvořená. Nezapomínejte na to, že musíte získat dostatečné skóre a dostat se co nejdále. Postupným dokončováním mini-her se vám odemknou další skvělé a zábavné gamesy.

Zahrajte si Disney Drop Zone hru



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 29.05.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Turbokocour

Turbokocour | 04.11.17 v 08:28

text příspěvku

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:49

Dobrodružná

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.06.17 v 15:51

tak tohle už vypadá zajímavěji


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce