článek

#33 Nášup HTML5 a 3D her

#33 Nášup HTML5 a 3D her

Klasická hra Pinball, ve které máte za úkol dostat co nejvíce bodů tím, že budete neustále udržovat míček na hracím poli. Pomocí vlaku uveďte míček do pohybu, a pokuste se ho dostat dostatečně daleko. Tato a další hry v nášupu.
Ouigo Online
Klasická hra Pinball, ve které máte za úkol dostat co nejvíce bodů tím, že budete neustále udržovat míček na hracím poli. Pomocí vlaku uveďte míček do pohybu, a pokuste se ho dostat dostatečně daleko. Následně ovládejte pádla, se kterými máte za úkol míček odrážet. K dispozici máte tři míčky, což značí tři životy. Využívejte je s rozvahou. Věříme, že díky 3D zpracování si hru zahrají i ti se slabšími PC.

Zahrajte si hru Ouigo Online

Road Rush Racer
Povedená závodní hra, kde budete muset s vaším automobilem uhánět po silnici v obrovském provozu. Snažte se nenabourat, posbírejte bonusy a zůstaňte na herní ploše co nejdéle. Za peníze, které obdržíte si nakupte nové automobily. Máte také možnost si zkrášlovat okolí svého domu. Věříme, že to zvládnete a užijete si dostatek herních zkušeností pro dokončení závodu na prvním místě. Kličkujte v provozu, vyhněte se nebezpečí a najděte způsob, jak se dostat co nejdále to bude možné. Hra nabízí kvalitní grafické zpracování a jednoduchou hratelnost.

Zahrajte si hru Road Rush Racer

Candy Time 3D
Chytlavá logická hra, kde je pro vás připraveno celkem 10 propracovaných úrovní. Vaším úkolem je splnit jednotlivé úkoly a získávat důležité body. Vše musíte zvládnout do časového limitu. Požadovaný počet bodů vidíte v bílém panelu na horní části obrazovky. Odstraňte třeba celou řadu bonbónů, protože v takové chvíli obdržíte bonusové body, což se náramně hodí.

Zahrajte si hru Ouigo Online



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 17.07.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 09:44

text příspěvku

Drticka

Drticka | 11.05.18 v 08:14

líbí se mi

assaly

assaly | 26.07.17 v 10:42

candy fajn

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 13:54

Logická

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 20.07.17 v 16:27

pěkné