článek

#35 Nášup HTML5 a 3D her

#35 Nášup HTML5 a 3D her

Jedná se o závodní hru na motorce. Hlavním úkolem je jak jinak, než dojet do cíle jako první. Věříme, že to zvládnete a najdete si svou cestu. Máte možnost v některých situacích ničit ostatní automobily na frekventované silnici, ale to jen v případě, že dostanete bonus. Tato a další hry v nášupu.
Extreme Moto GP Races
Jedná se o závodní hru na motorce. Hlavním úkolem je jak jinak, než dojet do cíle jako první. Věříme, že to zvládnete a najdete si svou cestu. Máte možnost v některých situacích ničit ostatní automobily na frekventované silnici, ale to jen v případě, že dostanete bonus. V opačném případě se jim raději vyhýbejte. Věříme, že to zvládnete a dostanete se v pořádku dostatečně daleko. Máte šanci vylepšovat, rychlost, turbo i sílu ničení.

Zahrajte si Extreme Moto GP Races

Lego Volcano Interactive HTML5
Jedná se o parádní LEGO interaktivní hru pro všechny, kteří mají v oblíbě tuto stavebnici. Je zde příběh seskládaný z animací a vy v průběhu budete muset být neustále ve střehu. Nakreslete myší požadovaný obrazec, aby mohlo vše pokračovat dále. Pomozte jednotlivým členům expedice získat cenný modrý nerost ze sopky, která se nedávno probudila k životu. Věříme, že i přesto, že se nejedná o plnohodnotnou hru, tak si ji užijete naplno.

Zahrajte si Lego Volcano Interactive

Summersports HTML5
Léto je v plném proudu a jsou tady nové sportovní hry, které patři pouze do léta, jelikož se jinak hrát nedají. Máme tady k dispozici běh, hod oštěpem, potápění, vodní fotbálek, plážový volejbal a mnohem více věcí. Ovládání vašich hrdinů je naprosto jednoduché. Máte možnost se upravovat a zahrát si s ostatními hráči na celém světě. Nechybí ani ohodnocení s možností si odemknout medaile.

Zahrajte si Summersports



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 31.07.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 09:44

text příspěvku

slunicko1985

slunicko1985 | 15.08.18 v 21:42

Bezva

Drticka

Drticka | 08.05.18 v 18:35

super

1Laugher

1Laugher | 03.01.18 v 15:05

Závodní

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.10.17 v 12:07

zajímavé hry