recenze

Dodge 'n' Dash

Dodge 'n' Dash

Dodge 'n' Dash vypadá na první pohled velmi nenápadně, ovšem nenechte se zmást. Jedná se o velmi zajímavou a lehce adrenalinovou hříčku. V celkově pěti tratích bude vaším úkolem chopit se řízení jednoho auta a v časovém limitu se pokusit dostat do cíle.
Hry, kde se vyskytuje nějaký časový limit, buď hráče odradí, anebo naopak velmi povzbudí a pokusí se předvést co možná nejlepší výkon. Nevím jestli patříte do jedné z těchto dvou skupin, nicméně si mohu dovolit směle tvrdit, že vás titul v mnohém překvapí.

On totiž zpočátku vypadá velmi nenápadně. Řekl bych, že si vyberete jednu z pěti map (všechny jsou hned přístupné) a budete si tak vesele cestovat, vyhýbat se projíždějícím vozidlům a prohlížet si okolní krajinu. Možná se na vás usměje štěstí a dojedete do cíle, ovšem je dosti možné, že se před vámi zjeví možná překvapivý nápis „Game Over“. Záhy tak plně pochopíte, že rozhodně nesmíte příliš otálet a nepochybuji, že vás celkový přístup ke hře se změní.

Ten časový limit je zde totiž velmi těsný. Ale i tak to je dosti nevyvážené. Někde mi připadalo, že jde stihnout vše v pohodě, jinde jsem si naopak říkal, že by autoři mohli být ještě trochu štědřejší. Osobně jsem dohrál všech pět tratí, ovšem jen dvě z nich na první pokus. Většinou jsem měl smůlu v tom, že jsem často boural do okolních aut a jiných překážek, což vás dosti znevýhodní a zároveň v horším případě trochu poškodí. Na dané „dráze“ bohužel nejste sami a je tak potřeba být velmi obezřetný, nejlépe na každém kroku.

Uklidnit vás může fakt, že když jsem to zvládl vše já, neměli byste mít celkové problémy. Stačí být jen trochu trpělivý a vše půjde samo. Autoři naštěstí celý projekt implementovali velmi dobře a pokud fandíte pohodovým hříčkám, nepochybuji, že si vás titul získá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Dodge 'n' Dash Dodge 'n' Dash Dodge 'n' Dash Dodge 'n' Dash Dodge 'n' Dash