recenze

Retrobattle

Retrobattle

Z názvu je patrné, že se budeme nějakým způsobem vracet do minulosti. Je to pravda, a není to pravda. V dnešní gamesce totiž pojem retro nejspíše představuje pouze několik málo herních vlastností (kulisy), zbytek je v rozumném moderním kabátku.
Je libo hrát libovolnou úroveň, s rozličnou rychlostí a hlavně volitelnou obtížností? V Retrobattle žádný problém. V úvodním menu si jen navolíte požadované parametry a pak se už jen necháváte unášet pravou a nefalšovanou akcí.

Váš úkol je na první pohled velice prostý. S vaší postavou musíte sesbírat všechna zlatá kolečka a zpřístupnit si tak cestu k dalším dobrodružstvím. Na zádech máte dokonce i jetpack a tak můžete počítat s celkem rozumným pohybem i mimo pevnou zem. Vše má však svá „ale“. U Retrobattle se skutečně vše odvíjí podle toho, co všechno si v úvodním menu navolíte. Vždy tu budou soupeři, které nejde porazit, ale jen dočasně paralyzovat, vždy tu budou překážky a podobné nepříjemné věci. Navíc i ten jetpack má velice omezené pole působnosti. Chcete-li být v této hře opravdu dobří, budete se muset naučit s tímto „materiálem“ pracovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

janice11

janice11 | 29.03.16 v 07:45

Moc složité.


galerie

Retrobattle Retrobattle Retrobattle