recenze

Ace Speeder

Ace Speeder

Pokud se vám líbí hry typu Wipeout, či Deathkarz, budete z AceSpeeder nadšeni. Rychlost vozidel se zde nádherně doplňuje s velmi obtížnými tratěmi, které jsou navíc velmi různorodé. Přidejte mnoho aut, skvělou hudbu a grafiku a není co řešit.
AceSpeeder je opravdu skvělá shareware hra. Pokud se vám líbí hry typu Wipeout, či Deathkarz, budete hrou AceSpeeder nadšeni. V této hře se kloubí rychlost vašich vozidel s náramně designovanými obtížnými tratěmi. Některé okruhy se odehrávají vysoko nad futuristickým městem, jiné nízko u vody na nějaké zvláštní cizí planetě. Prohánět se v tomto prostředí můžete v několika speciálních moderních vznášedlech. Vozový park je opravdu velký, a rozmanitosti se meze nekladou. Musím však doporučit spíše rychlá než dobře ovladatelná vznášedla, protože oponenti jsou velmi rychlí. Této hře bych dal snad i stovku, nebýt toho, že je přeložená pouze z části, a tak se vám občas objeví nějaké podivné znaky. Nemusíte se však obávat, valná část hry je anglicky. Nechybý zde totiž ani poškození vašeho vznšedla, takže pokud budete hodně bourat do svodidel, můžete také vybouchnout. Chcete se prohánět ve velkých rychlostech po futuristických tratích? Není problém, zkuste AceSpeeder. Dokonalá hra, inspirovaná velikány typu Wipeout. Ještě musím zmínit skvělou hudbu a vcelku pěknou grafiku, tedy alespoň v porovnání s ostatními freeware a shareware závodními hrami. Doporučujeme..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

yes | 03.12.20 v 00:28

hello ben time for your checkup

Michal | 06.04.08 v 21:00

NA TO MUSITE MIT NAINSTALOVANE JAPONSKE ZNAKY, JA SEM TO NAINSTALOVAL CEDECKEM "SERVICE PACK 2" VITE ONO TECH NAPADU JE ;-)

Z | 02.04.08 v 21:34

Jak nam mám zadat to F

Michal Wojnar | 30.11.07 v 16:59

VÍTE, NA TO MUSÍTE MÍT NAINSTALOVANÉ JAPONSKÉ ZNAKY,,, HESLO JE: CAFAEBFD

verik623 | 29.06.06 v 14:24

heslo je sice pekna vec, ale mohl by mi nekdo poradit jak ho tam mam dat??? pls

Miloš Krejčí | 12.06.06 v 09:47

Pro všechny, kteří by si chtěli odblokovat všechny tratě a vznášedla mám tady HESLO: CAFAEBFD
Přeji příjemnou zábavu na nových tratích!!!:)

Martin Speeder | 18.05.05 v 17:49

Hej! Napište mi prosím jak to mám spustit!!!!!!!!!!

Hynek Žalčík | 21.04.02 v 15:42

Jak mate nahore napsano, jde bohuzel pouze o Shareware verzi. Jak si poridit plnmou verzi jsem nepostrehl :(((
ale nebojte, pokud se vam tato hra libi, a chtel byste neco podobneho, ale s vice okruhy, vyckejte si par dnu, snad jiz zitra vam budeme moci nabidnout opravdovou lahudku..

Guryča Vašek | 21.04.02 v 12:25

Jako hra je dobrá, ale jak se mám dostat do dalších kol? Stále mě to nabízí pouze několik kol.

Hynek Žalčík | 30.03.02 v 10:04

Cau Agile, diky moc za upozorneni, nebyl jsem si sam jistej, ale znas to.. lennost :(. Diky moc za upozorneni, uz je to opravene..

Agile | 29.03.02 v 18:15

Ad. edit. Waypoint? Co to je???:) Neni to nahodou Wipeout? A propos: tato hra neni freeware, ale shareware.


galerie