recenze

Dominos 2: Winter Edition

Dominos 2: Winter Edition

Malá zelená kulička. Mnohokrát jsme se přesvědčili, že tito jedinci na růžích příliš často ustláno nemají a přesto dokážou udělat spoustu pozitivních věcí. Tak jak třeba hrdinka dnešní hry. Naučíte-li se všem jejím dovednostem, zaručeně vás dostane i z těch největších nepříjemností.
Ozubená kolečka, laviny, propasti. Tak to je prosím jen skutečný zlomek toho, co vás může v dnešním titulu potkat. Nepochybuji ale o tom, že se naučíte se vším se vypořádat. K tomu účelu slouží především přehledný tutoriál, který neváhejte projít. Zjistíte, že vlastně hraní této gamesky není žádná složitá věda, ale příjemná zábava.

Hlavní část jsem nastínil již v perexu. Ovládáte sympatickou zelenou kuličku, která toho na první pohled příliš mnoho nezmůže. Ale to byste neměli mít v záloze opravdové trumfy. Kdy už to vypadá, že na kovových hrotech skončí váš život, protože nikde není úniková cesta a navíc se na vás řítí lavina. Když tu náhle se stane cosi nečekaného, dokážete rychle rozrazit kovovou trubku a sklouznout na ní až do bezpečné oblasti přes jinak nebezpečné ostny. Takový situací je samozřejmě celá řada a bude záležet jen na vaší šikovnosti, jak rychle a elegantně vše zvládnete.

Jen škoda, že hra je poměrně přímočará, že zde nejsou přítomny žádné složité hádanky, které by hrací dobu trochu více protáhly. I tak se ale nemusí autoři za nic stydět, a pokud máte podobný styl her rádi, neváhejte stahovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Dominos 2: Winter Edition Dominos 2: Winter Edition Dominos 2: Winter Edition Dominos 2: Winter Edition Dominos 2: Winter Edition