recenze

Rande

Rande

Textová hra, v níž musíte utéct ze spárů civilní služby vykonávané pod dohledem středoškolské uklízečky, aby jste mohli realizovat rande domluvené s dívkou svého srdce.
Rande je textová hra z roku 1999, která se vám zalíbí, pokud jste alespoň trošku romanticky založení a k tomu jste heterosexuální muži (čímž ale nevylučuji, že hra může zaujmout i ostatní lidi).

O co jde? Anička je vaše vysněná dívka, která vám před nedávnem oznámila, že vás sice někdy ráda uvidí, ale nic víc. Jenže teď vám volá, že by si s vámi chtěla dát schůzku a to přeci každého zamilovaného potěší. Souhlasíte tedy, domluvíte si "rande" a zavěsíte. Když se z tohoto krásného snu probudíte, dojde vám jeden nepříjemný fakt - ve schůzce vám brání právě vykonávaná civilní služba. U odvodní komise jste totiž napsali, že nemáte rádi zbraně a oni k tomu přihlédli a rok a půl místo vojny musíte uklízet střední školu pod dohledem jisté čarodějnice, která tuto práci dosud vykonávala sama. Šance uniknout z jejích spárů nejsou vysoké, ale chuť sejít se s nádhernou a vysněnou Aničkou jsou motivačním činitelem k tomu, aby jste se o to pokusili... Zda Rande vyjde nebo nevyjde, je už jen na vás - na hráčích.

Gameska se ovládá pomocí zadávání textových příkazů jako PROZKOUMEJ, SEBER, POUŽIJ a podobně, jak tomu bývalo na osmibitových strojích. Celá gameska běží v grafickém režimu operačního systému MS-Dos. Na některých počítačích dělá gameska problémy se spouštěním (např. na notebooku mi nešla spustit, na desktopu ano), proto doporučuji použít DOSBox.

Nyní už ale neváhejte a upalujte na RANDE.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 02.12.16 v 22:55

Pěkná hra.

primus | 26.04.08 v 17:40

Taky mi nejde spustit. Spis ani rozbalit:-(

gabina | 22.07.07 v 20:02

tato hra nejd spustit!tedy aspon nevim kde poradis?


galerie

Rande Rande

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce