recenze

Diamond Drop

Diamond Drop

Do krtečkovy štoly se valí nespočet diamantů mnoha barev a hrozí, že ho rozmáčknou. Nezbývá tedy nic jiného, než je spojovat dle určitých pravidel tak, aby tyto drahé šutříky zmizely. Logický rychlík od OXXO Media vám dá pěkně zabrat, těšte se.
Tak milé děti, dlouho jsme tu neměli nějaký příjemný logický rychlík, který ale přímo nekopíruje něco úplně profláknutého a tak se developerská instituce nazvaná OXXO Media rozhodla pod hlavičkou všem jistě dobře známého Alawaru vydat gamesku Diamond Drop.

Hlavním hrdinou této gamesky je krtek, do jehož podzemní štoly se od shora herní obrazovky valí kvanta diamantů několika barev i tvarů a krtkovi hrozí, že ho zamáčknou. On je proto musí spojovat dohromady dle barev. Je nutné dostat alespoň tři stejné diamanty vertikálně pod sebe, přičemž v postupujících levelech jsou od sebe velmi dobře rozházeny a tak to není vždy snadným úkolem. Pokud se tato operace ale povede, zmizí všechny stejné diamanty, které se jich dotýkají včetně těch, které jste spojili. Mezi diamanty jsou občas i různé prémie (např. zmizí všechny diamanty nějaké barvy nebo se změní barva diamantů v blízkosti na nějakou právě potřebnou), ale také různá nebezpečí - například když na vašeho krtka spadne od shora balvan, tak ho na nějaký čas znehybní.

Ze začátku je hra poměrně jednoduchá, ale s jejím postupem se k vašemu krtkovi diamanty přibližují rychleji a rychleji - až je to opravdová honička, kterou nemáte šanci zvládnout.

Gameska je celá příjemně vyvedena, má dobrou grafiku, zvuky, hudbu i efekty. Kdo má rád hry typu Tetris, Frozen Bobble či Jewels (velmi se této hře podobá právě Diamond Drop), tak by měl rozhodně na disku mít i mnou zde právě popisovanou gamesku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 21.02.15 v 08:42

Krtek spoustu věcí má rád, ovšem s diamanty není kamarád :)

lenka | 15.04.08 v 11:44

dobrý den, prosim chtěla hreji Diamond Drop jo děkuje vám

eva trapp | 24.11.07 v 11:24

diamond drop

Toshio | 16.11.07 v 14:38

Off topic - No s tymi kodmi pri downloade ste to bohvieako nevymysleli, asi na piaty krat sa mi podarilo zahajit download :(


galerie

Diamond Drop Diamond Drop Diamond Drop Diamond Drop Diamond Drop

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce