recenze

Super Cart Ride

Super Cart Ride

Co byste řekli prohánění se po obrovském skladišti na vozíku? Šílený nápad? A také zábavný a pořádně praštěný! Tak na co čekáte?
Chápu, moc takových asi mezi vámi nebude, ale kdyby snad někdo přece jen měl zájem, může si to tady nanečisto prubnout. K dispozici máte tři různé „dopravní prostředky" a uvidíte, že pozoruhodné jsou opravdu všechny. Jakmile si vyberete vaši limuzínu, nezbývá než ji vyzkoušet, jak vlastně jezdí a skáče. Projížídíte různé úrovně, kde musíte skutečně obratně a vychytaně uskakovat před vším, co vám stojí v cestě, tj. všelijaké bedny, popelnice, obyvatelé popelnic... a... a co dál? Dál už nic.

Jenom jezdíte. Střílet nemůžete (i když to v dnešních supermarketech nemusí být až taková rarita, vaše starost to není). Jde především o to dojet ve zdraví. Také jsem nepostřehl rozdíly v ovládání a manévrování jednotlivých mašin, takže se zdá, že jde čistě o podívanou. A nutno podotknout, nedovedu si ani představit, jak by musel být napumpován steroidy ten borec, co se zvládne vymrštit a nadskočit s celým paletovým vozem za jízdy. :-) Nápad sám o sobě není vůbec špatný, ale provedení už tak chvályhodné není. Hra působí příliš monotonním dojmem a obávám se, že na moc dlouhou dobu nezaujme.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

47 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce