recenze

Assault Trooper

Assault Trooper

Vypadá to, že na světe se objevil další problém a je nutně zapotřebí jej vyřešit. Těžko řict, jestli jsou to teroristé nebo nějaká armáda, ale fakt je, že jsou vyzbrojeni dobře a nezbývá než je zlikvidovat.
Naštěstí vaše armáda disponujeme slušným arzenálem zbraní, takže když už do bitvy posílají nějakého týpka, rozhodně nebude dělat ostudu. Hlavně splnit zadaný úkol. K tomu bude k dispozici celá řada vozidel, která lze občas libovolně měnit a to i během mise!!!, což je opravdu věc k pohledání.

Tak se samozřejmě stává, že začínáte s obyčejným obrněným vozidlem, vyzbrojeným pouze dvěma lehkými kanony a končíte v tanku nebo někdy i ve stíhačce s řízenými střelami vzduch-země. Sice existuje také možnost hrát po vlastních bez vozidla (pokud se vám všechny podaří rozmlátit a stihnete před explozí uniknout), ale v takovém případě se vaše životnost rapidně snižuje a s ní klesá také naděje na dokončení mise. Samotná hra má tolik funkcí, že lze bez obav říci, že takřka každá klávesa má nějaký význam. Vystačíte však jen s minimem (kurzorové šipky coby pohyb, Ctrl a Alt - střelba [většina vozidel disponuje dvěma zbraněmi], Shift - opustit/obsadit vozidlo, klávesa R spustí a vypne mapu a maximálně pak ještě klávesy X a Z, které otáčí dělovou věží.

Jako velkou smůlu lze snad jen říci, že tato hra je pouze jakési demo/shareware, takže k dispozici máte pouze několik misí. I když je to docela málo, užijte si u nich zábavy dost, protože vás mohou kdykoli zničit rychleji, než si dovedete představit, takže občas to chce přemýšlet a hezky kličkovat. A pokud zrovna máte zbytečných 20 USD, můžete si pořídit plnou verzi, kde je kromě 24 misí i nějaký ten editor.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Ivo Ramík | 10.01.03 v 07:09

Omlouvám se za ten obrázek, v konečné fázi se nějak nepovedl, ale nenechte se tím odradit. Hra je skutečně dobrá.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce