recenze

Diabolika

Diabolika

Poradit si s několika démony, bude úkol této hry. K jejich likvidaci vám budou sloužit velmi užitečné dlaždice, které obsahují různé vlastnosti. Démoni jsou ale dosti odolní, mnohdy jejich likvidace bude pěkná fuška. :))
Pokud někdo z vás pod tímto názvem očekává nějaký kousek, co má něco společného s hrou Diablo, tak bude zřejmě zklamán, ale přesto si troufám tvrdit, že je to velmi podařená hra. Nejedná se zde sice o žádné RPG, nýbrž o logickou hru s příměsí trochy strategie. Vašim úkolem je „pouze" vyčistit každou úroveň z pekelné jámy od dotírajících démonů. K tomu vám budou nápomocny různé dlaždice s různými vlastnostmi, které máte vždy po třech k výběru v levém panelu hry. I když se hra na první pohled jeví jako velmi primitivní, buďte si jisti, že tomu tak pořád nebude. Démoni budou odolnější a hlavně je jich pořád víc. Po chvíli hraní jsem dospěl k názoru, že tato hra vlastně nabízí vše, co by se od ní dalo očekávat. Rozhodně si myslím, že za trochu pozornosti stojí. Ke hře je mimochodem k dispozici i český manuál!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

12.je.mi | 03.10.08 v 14:04

12.je.mi: no níc ale to už je trošku na barbuchy moc.

Ivo Ramík | 20.07.02 v 20:18

Omlouvám se za aktuální nepřítomnost českého manuálu. Ten bude k dispozici v okamžiku, kdy začne fungovat nová podoba tohoto webu. Díky za pochopení.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce