recenze

Towerball

Towerball

Věříte, že přesně odhadnete fyzikální zákony? Pak vyzkoušejte dnešní logicko-arkádovou gamesku. Zkuste dostat dva různě velké míčky spojené gumičkou do vyšších pater tajuplných věží!
Towerball vás bez jakéhokoliv menu rovnou vrhne do hry a nepříliš jednoduchého prvního levelu. Orientace tak není nejjednodušší. Avšak věřím, že základní principy si po chvíli pohopsávání osvojíte. Budete odměněni výtečným zážitkem. Přesné vyměřování a posílání míčků je totiž velmi zábavné.

K ovládání vám postačí myška spolu s mezerníkem. Jeho přidržením poskakující balónky uklidníte. Myší naopak určujete kam a jakou silou je znovu pošlete. K tomu potřebujete tzv. power body. Jejich základní počet zvýši každá zeď, kterou dotykem míče označkujete. Přesto jimi nesmíte plýtvat, jinak se může stát, že vám prostě dojdou a skončíte. Balonky se musíte dostat vždy na vyznačené místo ve věži (její silueta je v pravém horním rohu). Cíl je obvykle umístěný v nejvyšších budovy. Využívejte odrazů a klidně rozvažujte. Fyzika hry je velmi dobrá. Towerball tak mohu směle doporučit, s neposednými balónky si jistě vyhrajete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Towerball Towerball Towerball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce