recenze

Achterbahnfahrer

Achterbahnfahrer

Stihli jste letos matějskou pouť? A jeli jste už na horské dráze? Pokud ne - nezoufejte - je tu simulátor jízdy na horských dráhách a věřte, že i u vás doma si budete rázem připadat jako ve vozíčku té největší horské dráhy.
Horská dráha je jedna z mých nejoblíbenějších atrakcí na pouti nebo třeba lunaparku. Jízda, která vám tají dech, když vás odstředivou silou tlačí do sedaček při velkém loopingu se u hraní této hry nekoná. Za to vám mohu zaručit, že do jisté míry vám adrenalin v krvi stoupne a to zejména u vlastních bláznivých tratí.

Abych řekl pravdu simulátor jako je Achterbahnfahrer jsem na freeware scéně ještě neviděl. Před rokem jsem sice hrál komerční Roller Coaster Tycoon, nicméně tato hra se od něj výrazně liší. Stavět si své tratě zde můžete také - avšak ne pro zábavu návštěvníků nýbrž pro vytvoření časového rekordu. V této hře máte totiž za úkol projet celou trať pokud možno co nejrychleji. Nesmíte však zapomenout na převýšení, které je ve hře označeno jako G. Pokud maximální povolený stupeň "Géčka" převýšíte - čas se vám anuluje a musíte celou trať projet znova.

3D grafika hry vás nijak moc nenadchne. I přesto se musím autora zastat, neboť na to, že je tato hra tvořena pomocí nástroje pro tvorbu her Game Makeru, tak se jedná o velice nadprůměrný titul i po stránce grafické. Může za to také originální nápad, dobré ozvučení či zpracování editoru, který je opravdu lehký, a tak si můžete během chvilky udělat horskou dráhu své fantazie.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 07:29

1

SELELJOALEXANDR | 15.05.07 v 17:43

pekne

Marian | 05.04.07 v 20:40

Shitkomp? Kdopak ho vyrábí? Že by číňanští plagiátoři? :-D

Bosf | 05.04.07 v 19:27

Mám počítač od firmy shitkomp a stejně mi to běhá :)

poter | 05.04.07 v 10:37

Díky

Marian | 04.04.07 v 19:30

Wow! Jestli je pravda co říkáš, pak díky moc, Potere! :-)

poter | 04.04.07 v 18:07

Mozete si urobit vlastny jazyk. AKO??? V zloske "sprache" su dva subory *.TXT . urobte si zalohy a spuste ho (original). Potom si ho mozete upravit.POZOR!!! musite vediet-nemecky_anglicky.
Kdo by chcel SK jazyk Tak mi napiste na email poter@pobox.sk

LoL | 04.04.07 v 16:55

Good hra


galerie

Achterbahnfahrer Achterbahnfahrer Achterbahnfahrer