recenze

Burguers Rush

Burguers Rush

Možná se budete divit, ale Burguers Rush je originalita prvního řádu. V roli zaměstnance v jedné nejmenované fast food továrny připravujeme hamburgery. A že je to simulace ve 3D jako vyšitá, to mi věřte. Zkuste, hrajte a udělejte si vlastní názor.
Na počátku bylo světlo. Pak dlouho dlouho nic a náhle – zjevil se fast food. Jeden hamburger za druhým začal sjíždět z pomyslných výrobních pásů za účelem nakrmení mladých hochů a dívek. No a dnes se vtělíme do role výrobce těchto lahůdek.

Nastoupili jsme do jedné významné továrny na výrobu hamburgerů (ehm, tedy spíše polotovarů). Vše je připraveno pro tuto činnost – výrobní pás, další linky, rychlo-pec atd. Nicméně je potřeba mladého inteligentního kuchtíka-dělníka, který musí dokončit (tedy poskládat z ingrediencí) všechny hamburgery. A to za určenou časovou jednotku. Jinými slovy bereme jednotlivé ingredience a snažíme se je pokládat, ukládat či jinak s nimi manipulovat na místa, jež jsou jim určena. Všichni víme, že se hamburger skládá z několika vrstev, takže se musíme celkem ohánět, abychom je stíhali pokládat jednu za druhou, přičemž toto naše snažení je korunováno v okamžiku položení druhé poloviny housky na vrchol tohoto výrobku.

Děsíte se takto na první pohled globalizaci podporující hry? Nebojte se. Je to hra hratelná a hlavně – je kompletně ve 3D. A není to leadajaké 3D! Autoři hry si evidentně s tímto enginem vyhráli, což je patrno z uhlazených textur a excelentních světelných a stínovacích efektů. Někomu může tato originalita být těžká ku vstřebání pod kůži, ale za zkoušku nic nedáte a třeba vás to chytne jak mě...

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

DziDzo | 24.11.05 v 16:12

Jak to mam ovladat


galerie

Burguers Rush Burguers Rush Burguers Rush Burguers Rush Burguers Rush